Voorspel Zomertafeltennis bij Rotak al druk bezocht

zomertafeltennis ttv Rotak 14 juli 2016

Zomertafeltennis ttvRotak 14 juli 2016. Overzicht vanuit de kantine in de Rodenburghal in Leek

 

De schoolvakanties beginnen officieel pas deze week, en zo ook het nieuwe zomertafeltennis seizoen bij Rotak  Omdat echter van verschillende kanten de vraag kwam of men al eerder kon komen tafeltennissen, hebben we besloten dit jaar het zomertafeltennis als proef al 2 weken eerder te laten beginnen.

We waren dan ook reuze  benieuwd naar de opkomst op de eerste 2 edities op donderdagavond  7 en 14 juli.

Nu, dat viel niet bepaald tegen!. Maar liefst 36 enthousiastelingen wisten de weg naar de Rodenburghal te vinden. Onder hen 8 deelnemers die beide avonden van de partij waren. Deze helden moeten natuurlijk even in het zonnetje worden gezet:

Bart Oliva, Lex Bruijn, Arnoud Hofman, Sander Derkx, Johan Ooms, Ido Doorn, Johan Bosma en ikzelf.

Leuk was ook, dat door de aandacht in de regionale dagbladen, er 3 nieuwsgierigen kwamen opdagen om te zien of tafeltennis wellicht iets voor hen is. Een van hen, een 38 jarige jongeman speelde de hele avond bijzonder fanatiek en overweegt al om lid te gaan worden.

Enthousiast werd er gespeeld. Soms fanatiek, maar altijd zeer sportief. Hoe later het werd, hoe meer er ook gedubbbeld werd.  Dit leverde weer hilarische en verassende dubbelcombinaties op die je eigenlijk nergens anders tegen komt. na afloop werd met vereende krachten in een mum van tijd het materiaal weer opgeruimd om daarna onder het genot van een drankje in de gezellige kantine alvast vooruit te blikken op de komende najaars competitie. “transfers”werden doorgenomen, geruchten en roddels bevestigd en soms ontkracht, maar velen lijken nu al weer zin te hebben in het komende seizoen.

Donderdagavond 21 juli vanaf 19:30 gaan we weer van start. Uiteraard is iedereen van harte welkom

En zoals altijd wil ik iedereen bedanken voor hun aanwezigheid:

Wadse Temme, Justin Zeeders, Arnoud Hofman, Sander Derkx, Lex Bruijn, John Boonstra, Bart Oliva, Jan Dijkstra, Ido Doorn, Johan Bosma, Milo van der Kruis, Henk Kuijt, Rob van Wetten, Kevin Heijnen,  Nuas Yonnus Abdulhasan, Kosto Veninga, Jan Nicolai, Eddy Friso, Albert  Koffeman, Tryntsje van Ommen, Christine Peterson, Tabe Hogerwerf, Erik Jan Pronk. Van de 3 nieuwsgierigen weet ik helaas de namen (nog) niet.

Erwin Heijnen