Statutenwijzigingen voor Rotak

Tafeltennisvereniging Rotak heeft grootse plannen! Momenteel zijn wij nog een kleine vereniging, maar de eerste plannen zijn gemaakt om te kunnen groeien en een vereniging van betekenis te worden. De naam Rotak staat voor Roder tafeltennis klub; de vereniging is namelijk in Roden ontstaan. Maar aangezien we momenteel spelen in Leek en onze pijlen richten op Leek, Roden en wijde omstreken zit er binnenkort een naamswijziging aan te komen. Tevens is een nieuw logo in de maak. We zijn driftig op zoek naar een geschikte accommodatie waar het gezellig spelen en toeven is, en waar we een ouderenafdeling kan oprichten. Tevens is het plan om het aantal jeugdleden te verdubbelen. Nieuwe leden in alle leeftijdscategorie├źn zijn hartelijk welkom! Wil je ook graag tafeltennissen of informatie? Stuur dan een mail naar secretariaat@ttvrotak.nl. of kijk op www.ttvrotak.nl.

Wijzigingen moeten worden vastgelegd en dus zorgde Notariskantoor Huizinga de Vries in Leek belangeloos voor de verwerking van de statutenwijziging. Op de foto de trotse voorzitter Lex Bruijn, secretaris Jan Dijkstra en notaris Gijs de Vries met de nieuwe statuten.

Tafeltennisvereniging Rotak bij de notaris