»

TAM-Toernooi TTV Rotak op Donderdag 19 Oktober

rotak-tam-toernooi

In de herfstvakantie op donderdagavond 19 Oktober organiseert TTV Rotak het traditionele TAM-toernooi. Jaren geleden is dit gezellige evenement ontstaan door een samenwerking van 3 verenigingen in het noord-oosten van Groningen. TALO, Aktief Winsum en Midstars , vandaar de afkorting TAM, besloten om de beurt een toernooi te organiseren in de vakantieperiodes dat in eerste instantie alleen toegankelijk was voor de eigen leden. Dit evenement bleek erg succesvol en door de jaren heen heeft ook DOTO zich aangesloten. De behoefte om ook in vakantietijd gezellig een balletje te kunnen slaan, heeft er toe geleid dat geleidelijk aan het toernooi ook open werd gesteld voor leden van andere verenigingen. voornamelijk uit de provincies Groningen en Drenthe. De TAM organisatie heeft Rotak gevraagd om in de herfstvakantie ook een editie te gaan organiseren. Zoals je ziet heeft Rotak deze uitnodiging aangenomen en donderdag 19 Oktober is het dan zover!

Uiteraard houden we alle tradities omtrent dit toernooi in ere. Zo kan men zich alleen aanmelden in de zaal op de speelavond zelf, is deelname volledig kosteloos en zijn er kleine prijsjes voor vele deelnemers. Ook de jeugd is van harte welkom. Indeling geschiedt ad hoc op speelsterkte (speelklasse) en het is de bedoeling dat iedereen zoveel mogelijk wedstrijdjes speelt. Deze editie is de kans groot, gezien de centrale locatie van Rotak, dat er ook een groep Friezen aanwezig zal zijn. Zo heb ik in de wandelgangen al vernomen dat Delta Impuls 1  en 6 van plan zijn aan te schuiven. vanuit onze gezellige kantine, waar voldoende te krijgen is, kan men het speelgeweld eenvoudig volgen via de glazen wand, direct grenzend aan het speelveld.

Rotak is vereerd een editie van het TAM toernooi te mogen organiseren en we gaan ons best doen er weer een geslaagde avond van te maken. We hopen van harte op een groot en breed deelnemersveld, waarbij alle niveau’s aanwezig zullen zijn. Tot donderdag 19 Oktober!