Verhuisd naar de Topsporthal!

Wij zijn verhuisd naar de Topsporthal in Leek!

Afgelopen zaterdag zijn door enkele vrijwilligers alle tafels met toebehoren van de Rodenburghal naar de Topsporthal in Leek overgebracht. Wij verwachten in de Topsporthal weer te kunnen werken aan groei van onze vereniging. Trainer Frank Stolp wordt hierbij ingezet om de jeugdafdeling nieuw leven in te blazen en tot nu toe heeft dit al geresulteerd in vier nieuwe enthousiaste jeugdleden. De speelavond voor jeugd en senioren is elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur in sporthal 1. De jeugd krijgt training van 19.30 tot 20.30 en daarna kan verder vrij worden gespeeld.

Voor de groei van de vereniging hebben we nieuwe leden nodig. Tafeltennis is een leuke sport voor iedereen, voor jong en voor oud. Lijkt het je leuk om te tafeltennissen? Je bent bij ons van harte welkom! Mail of bel ons of kom gewoon langs op een dinsdagavond in de Topsporthal in Leek!