Zomertafeltennis eerste week druk bezocht

Afgelopen donderdag 9 Juli was het weer zover: de eerste week van het zomertafeltennis in de Rodenburghal. Altijd even spannend om te zien hoeveel spelers dit jaar de weg naar Rotak weer weten te vinden. Gelukkig hielp het weer een beetje mee en was het niet te warm. Eigenlijk was het een perfecte avond om te gaan tafeltennissen en er kwamen dan ook 19 spelers opdagen. Alle 7 tafels moesten opgezet worden waarbij er regelmatig doorgedraaid werd zodat iedereen volledig aan zijn trekken kwam.

In een zeer sportieve en gezellige sfeer werd er fanatiek gespeeld en getraind. Ook waren er natuurlijk de talrijke vriendschappelijke potjes die soms uitgevochten werden op het scherpst van de snede. Opvallend was de grote delegatie vanuit Friesland. Delta Impuls, Drachten en Ready vertegenwoordigden het leeuwendeel van de spelers. Ook de jeugd was goed aanwezig met 6 spelers. Uiteraard was Aad Nijdam als vaste supporter ook weer van de partij en was de kantine een dankbare plaats om even bij te kletsen.

Opmerkingen die ik terloops heb opgevangen:

“Ik heb tegen een super goede speler gespeeld” (Ons jeugdlid Danny nadat Andries Cats zo vriendelijk was met hem te sparren).

“Het is goed om weer eens een flink pak slaag te hebben gekregen!” (Frank Stolp na zijjn nederlaag tegen Bob Eldering).

 

DSC02170

“Het ging wel moeizaam deze keer” (Arnoud Hofman na zijn eenvoudige overwinning op mijzelf).

“Leeuwarden is wel erg ver” (Erik Jan Pronk nadat hij de 4 man delegatie van Ready zag binnenstappen).

Ik wil hierbij alle spelers danken voor de geslaagde avond:

Bob Eldering, Andries Cats, Johan Beuneker, Lydia Slinkman, Tessa Hitzert, Koen Agtereek, Erik Jan Pronk, Frank Stolp, Danny van der Schans, Kevin Heijnen, Gert Jan Huiskes, Johan Ooms, Arnoud Hofman, Sander Derkx, Albert, Jan Nicolai, Jan Zuur en Jan van Gammeren.

Uiteraard is iedereen volgende week donderdag 16 juli vanaf 19:30 weer van harte welkom!

 

Erwin Heijnen