Zomertafeltennis Rotak week 3 Volle Bak

De derde editie van het zomertafeltennis kende als verwacht een grote opkomst.. Minpuntje was dat er deze keer geen dames aanwezig waren. maar dat mocht de pret niet drukken, de heren wisten zich prima te vermaken.  En daar was natuurlijk nog altijd bardame Helena, die met haar charmante lach en stralende verschijning menig hart op hol wist te brengen,

21 deelnemers maar liefst dit keer met uiteraard weer een aantal nieuwe gezichten: Bart Oliva, Kosto Veninga, Auke Heijs, Menno de Kruif, Milo van der Kruis, Jan Ale Maat en Reino Wijnsma waren dit jaar voor het eerst aanwezig.

Menno

Opvallend was dat een aantal fanaten werkelijk doorspeelden totdat het 23;00 was. Maar liefst 4 tafels waren op dat moment nog bezet. Uw verslaggever kon helaas zelf niet meespelen vanwege een vervelende rugblessure. Dus maar vroeg aan het bier en vele geanimeerde gesprekken gevoerd met de deelnemers tussen het spelen door. Ik heb genoten van het plezier en enthousiasme warmee gespeeld werd en dan weet je weer waarom je dit soort activiteiten organiseert.

Door de rugblessure was ik niet in staat de zaal op te ruimen, maar dit was geen enkel probleem. Iedereen was bereid om even mee te helpen. Het was na afloop nog lang gezellig aan de bar.

Kevin Langerak was zijn batje vergeten. Hij weet inmiddels dat hij donderdag weer voor hem klaar ligt.

Uiteraard weer dank aan alle aanwezige spelers:

Bart Oliva, Gert Jan Huiskes, Jan Zuur, Reino Wijnsma, Johan Ooms, Kosto Veninga, Milo Van der Kruis, Jan Ale Maat, Arnoud Hofman, Sander Derxks, Albert Koffeman, Klaas Postma, Arend Nijdam, Paul Kamstra, Kevin Langerak, Eddy Friso, Jan Nicolai, Menno de Kruif, Auke Heijs en Kevin Heijnen.

Volgende week donderdag 30 Juli gaan we verder. Iedereen  is weer van harte welkom vanaf 19:30 tot 23:00

Erwin Heijnen