Zomertafeltennis Rotak Week 5

Gezellig tafeltennissen voor jong en oud in de Rodenburghal

Gezellig tafeltennissen voor jong en oud in de Rodenburghal, onze jeugd in actie

 

De een na laatste aflevering  was het afgelopen donderdag 18 augustus alweer. De opkomst was vergeleken met de voorgaande weken wat minder: 20 spelers en speelsters kwamen ditmaal naar het zomertafeltennis bij Rotak.

Jelle Bouwer van Buitenpost was de enige nieuweling. Hij baarde de afgelopen weken opzien door 2 maal van Arnoud Hofman te winnen. Groot was de verassing dat clubgenoot Joost Mulder dit huzarenstukje bij Rotak wist te herhalen middels een 3-1 zege. Opgemerkt moet natuurlijk worden, dat het niet duidelijk was of Arnoud maximaal aan het spelen was, maar toch, een knappe prestatie van de speler die dit jaar in de Friese 2e klasse uit gaat komen. Ook tegen Wadse Temme speelde de sympathieke Joost een puike partij, die wel nipt verloren ging.

Een andere verassing was in mijn ogen de 3-0 overwinning van 2e klasser Henk Kuit op 1e klasser Johan Bosma, die grote stappen heeft gemaakt de laatste maanden. De training van Peter Verweij lijkt zijn vruchten af te werpen. Maar ja, die training richt zich natuurlijk niet op de lange noppen van Henk. Johan wist mij te vertellen dat hij eigenlijk altijd van Henk verliest.

Komende donderdag 25 augustus is de laatste sessie van het zomertafeltennis 2016. Het beloofd een heet avondje te worden nu de thermometer richting de 30 graden aan het gaan is. Omdat bij Delta Impuls de trainining inmiddels  weer is begonnen, altijd goed voor een aantal deelnemers, gingen we er van uit dat de opkomst donderdag wat lager zou liggen. Echter, kreeg ik net een berichtje van Arnoud Hofman dat men toch van plan is met een groep jeugdspelers te komen. Ook van andere kanten heb ik reeds gehoord dat velen nog van plan zijn te komen. Hieronder een lijstje van spelers die in ieder geval (alles natuurlijk onder voorbehoud) aangegeven hebben donderdag aanwezig te zijn:

Arnoud Hofman, Richard Roosien, Harry Kruizinga, Linda van de Veen, Johan Bosma, Joost Mulder, Eddy Friso, Jan Nicolai, Nuas Yonnus Abdulhasan, Kevin Heijnen, Benjamin Latona, Jan Dijkstra, Alex Westers, Leroy Leffring en een groep jeugd van Delta Impuls.

Laten we hopen op nog een lekker avondje tafeltennis met een mooie opkomst!

Uiteraard is iedereen op donderdag 25 augustus vanaf 19:30 van harte welkom!

En zoals altijd weer dank aan de alle deelnemers:

Benjamin Latona, Richard Roossien, Jelle Bouwer, Joost Mulder, Johan Bosma, Henk Kuit, Tryntsje van Ommen, Johan Ooms, Sander Derkxs, Wadse Temme, Arnoud Hofman, Kosto Veninga, Nuas Yonnus Abdulhasan, Milo van der Kruis, Christine Peterson, Eddy Friso, Jan Nicolai, Justin van der laan, Ruben van der Laan.

Erwin Heijnen