Zomertafeltennis Rotak Week 5

De 5e editie van het zomertafeltennis bij Rotak werd gespeeld onder hete temperaturen. Dat betekende veel zweten en dus veel drinken. Bart Oliva had er spijt van dat hij deze keer geen 5 shirts had meegenomen, maar slechts de gebruikelijke 4. Reeds omstreeks half 10 uur was hij door zijn droge voorraad heen…..

Gelukkig zorgde een krachtige blower ervoor dat het tafeltennis niet onder de warmte leed. Ja, het was warm, maar gelukkig niet vochtig. De batjes bleven droog, het was niet benauwd en behalve het vele zweten waren er verder geen ongemakken te bespeuren.

TafeltennisRodenburghal

18 deelnemers waren dit keer naar De Rodenburghal gekomen waaronder 4 nieuwelingen:

Richard Roossien (Midstars), Henk Kuit (Anja), Alex Westers (Doto) en Nuas Yonnus Abdulhasan (Drachten).

Richard beleefde een teleurstellende avond. Tijdens zijn partijtje met Arnoud Hofman liep hij een armblessure op en moest vroegtijdig stoppen. Ik wens Richard hierbij een voorspoedig herstel.

Zoals gewoonlijk werd er weer fanatiek gespeeld en de warmte scheen niemand echt te deren. De meeste tafels bleven tot half 11 bezet en gezamenlijk werd de zaal binnen no-time weer opgeruimd.

Fijn om te zien dat het zomertafeltennis gebeuren bij steeds meer verenigingen navolging vindt. Nog mooier dat er blijkbaar een echte behoefte aan is en dat er niet echt sprake lijkt te zijn van concurrentie onderling tussen de verenigingen. Bij iedere vereniging is de wekelijkkse opkomst prima te noemen.  Ook in de kranten zag ik van de week dat het zomertafeltennis bij Rotak genoemd werd. Zelfs het Nieuwsblad van het Noorden had er enkele regels aan gewijdt. Merkwaardig omdat Rotak zelf geen enkele promotie had gedaan richting de pers, maar mooi is het natuurlijk wel!

Uiteraard als iedere week weer dank aan de aanwezige spelers:

Richard Roossien, John Boonstra, Erik Jan Pronk, Tabe Hogewerf, Paul Kamstra, Kevin Langerak, Bart Oliva, Eddy Friso, Jan Nicolai, Nuas Yonnus Abdulhasan, Albert Koffeman, Arnoud Hofman, Sander Derxks, Johan Ooms, Jan Zuur,  Henk Kuit en Alex Westers.

Donderdag 13 augustus is het weer zover. Iedereen is weer van harte welkom tussen 19:30 en 23:00.

Erwin Heijnen