Zomertafeltennis Rotak Week 6

16 deelnemers kwamen donderdag 13 augustus naar de Rodenburghal voor de wekelijkse tafeltennis vitamines.

Onder hen 2 “nieuwe ” gezichten: Lex Bruijn (Rotak) die eindelijk terug gekeerd was van zijn jaarlijkse ellenlange zomervakantie en Marco de Kleine (Drachten). Marco vertelde mij na afloop dat ie jammer genoeg niet eerder op de hoogte was van het zomertafeltennis en anders elke week wel was gekomen. Blijkbaar kan de promotie van de activiteit nog wel wat beter.

Lex1

Het was weer erg warm afgelopen donderdag, vandaar misschien de ietwat tegenvallende opkomst, maar je hoorde er niemand over klagen. Wel zag je dat de pauzes van menigeen tussen het spelen door wat langer waren dan normaal. Ook werd er weer door velen gedubbeld, het lijkt haast wel traditie te worden. Opmerkelijk, aangezien ik dit bij andere verenigingen eigenlijk niet ben tegengekomen.

Met deze 6e week is het zomertafeltennis bij Rotak in principe afgelopen. De zomervakantie is voorbij en bij de meeste tafeltennisverenigingen is het seizoen deze week weer begonnen. Toch kreeg ik van verschillende mensen de vraag of men donderdag 20 augustus ook welkom is. Uiteraard kan dit natuurlijk altijd. Rotak is een tafeltennisvereniging met de vaste speel/trainingsavond op donderdag en iedereen kan iedere donderdag meespelen. Dus een ieder die de behoefte heeft om naast de eigen clubavond bij ons op donderdag mee te spelen is hierbij van harte uitgenodigd.

Ik wil bij deze alle aanwezigen gedurende de afgelopen 6 weken van harte bedanken voor de gezelligheid en inzet. Het is weer een bijzonder geslaagde zomertafeltennis editie geworden. Als het aan mij lag, gingen we het hele jaar zo door.

Zoals altijd noem ik hierbij nog even de aanwezigen op van week 6:

Lex Bruijn, Erik Jan Pronk, Arnoud Hofman, Johan Ooms, Jan Zuur, Albert Koffeman, Sander Derkxs, Bart Oliva, Alex Westers, Jan Nicolai, Eddy Friso, Marco de Kleine, Milo van der Kruis, Henk Kuit en Nuas Yonnus Abdulhassan.

Erwin Heijnen