Najaarscompetitie ten einde

dubbel Jelmen FredTeam 1 verloor de laatste competitiewedstrijd in Siddeburen van DOTO 2 met 4-6. Het was een verplicht nummertje, want zowel kampioen worden als degraderen zat er niet meer in. Lex, John en Jan wonnen ieder hun partij tegen Dennis Funcke. Jan scoorde nog het vierde punt door te winnen van Alex Westers. Lex moest na 1 partij helaas opgeven vanwege een handblessure. De mooiste partij was van Jan tegen Tjeerd Hut met enkele schitterende lange rally’s. Al met al werd het uiteindelijk een ietwat teleurstellende vierde plaats voor de hoofdmacht.

Team 2 won de laatste partij van DOTO 4 met 2-8. Erwin, Erik Jan en Menno scoorden met elkaar deze competitie maar liefst 80 punten uit 10 wedstrijden. Een zeer terechte kampioen in de derde klasse! Vorige week is dit team door het bestuur reeds in de bloemetjes gezet.

Team 3 verloor met 6-4 in Harkstede van kampioen Argus 4. Halverwege het seizoen moest er nog gevochten worden tegen het degradatiespook, maar Fred, Berend, Jelmen, Tabe, Auke en Rob herstelden zich uitstekend en eindigden dit seizoen zeer verdienstelijk op de tweede plaats.

Nu wat competitie betreft eerst even een winterstop, en dan op naar volgend seizoen met de plastic bal. Hopelijk kan er dan ook weer worden gespeeld in de duocompetitie.