Vinkhuizen 1 – Rotak 1: 3-7

John1kleinHet eerste team heeft de wedstrijd in en tegen Vinkhuizen gewonnen met 7-3. Jan Dijkstra is lekker in vorm en versloeg al zijn tegenstanders overtuigend in drie games. Tegen Gert Jan Huiskes wist hij in de tweede game een 4-0 achterstand en in de derde game een 10-6 achterstand knap in winst om te buigen. John Boonstra is met een matig seizoen bezig, maar tegen Vinkhuizen was daar weinig van te merken. Hij zegevierde met pittig aanvallend spel in drie games over Luuk Kamphuis en Eline Gras. John lijkt nu pas op stoom te komen en wellicht dat hij de laatste twee wedstrijden nog kan vlammen. Lex Bruijn had een drukke werkdag in Utrecht achter de rug, was pas laat thuis, en had deze avond liever op de bank gelegen om The Voice of Holland te kijken met een biertje. Toch wist onze veteraan twee winstpunten binnen te drukken. Alleen Gert Jan bleek te sterk voor hem. Het dubbelspel was een zeer spannende aangelegenheid. De volle vijf games waren nodig voordat de beslissing viel. Jan Dijkstra had aardig succes met zijn service op Eline, maar besloot bij een 14-15 achterstand in de laatste game een verrassingsservice te geven…….. En een verrassing werd het! Het balletje werd door Jan volledig fout geraakt en vloog met een grote boog wel meer dan een meter over de tafel. Rotak blijft met deze overwinning meedoen in de top van de eerste klasse.

Donderdag 20 november volgt de thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat GTTC! Om nog kans op het kampioenschap te houden moet hiervan met minstens 7-3 worden gewonnen. Dat wordt tegen dit sterke team een hele opgave! Aanvang is om 19.30 uur.