Kennismaken met tafeltennis

Lijkt het je leuk om kennis te maken met onze sport? Je bent bij ons van harte welkom!

Onze speelavond is donderdag vanaf 19.30 uur.

Wij nodigen je uit om vier weken vrijblijvend, zonder kosten een balletje te komen slaan. Voor informatie en vragen over Rotak kan je contact opnemen met onze secretaris Jan Dijkstra via secretariaat@ttvrotak.nl of telefoon 050-5036089. Het contactformulier invullen onder het hoofdstuk Contact kan natuurlijk ook.

Of kom voor kennismaking gezellig langs op een donderdagavond in De Rodenburghal.

Wil je lid worden van onze vereniging?nttblogo

Je kunt je aanmelden als lid van Rotak door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Dit formulier is te verkrijgen bij onze ledenadministrateur Lex Bruijn of te downloaden via onderstaande link.

Inschrijfformulier

Het ingevulde formulier kan je bij Lex inleveren of sturen naar Lexbruijn@live.com . Na aanmelding ontvang je per post de persoonlijke ledenpas met daarop naam en bondsnummer. Deze pas dient als bewijs van lidmaatschap van zowel de vereniging als de nationale tafeltennisbond (NTTB).

Het lidmaatschap loopt van augustus tot en met juli en wordt stilzwijgend verlengd voor een jaar, indien er geen opzegging van het lidmaatschap plaatsvindt.

Contributie

Aanmelden als lid verplicht tot het betalen van de contributie. Voor lidmaatschappen die lopende het jaar ingaan is alleen contributie verschuldigd voor het resterende deel van het jaar. De contributie wordt elk jaar door de Algemene ledenvergadering (ALV) bepaald en kan per jaar of per half jaar worden betaald.

Tafeltennissen is niet duur! De contributie (inclusief lidmaatschap van de NTTB) per half jaar is als volgt:

Senioren: € 70,75

Jeugd: € 53,25

Competitie spelenpolo-tibhar-beat[1]

Als je lid bent van Rotak kan je ook competitie spelen. Per jaar zijn er twee competities, de voorjaarscompetitie die loopt van januari tot mei en de najaarscompetitie die loopt van september tot december. Een goede uitstraling van Rotak en de tafeltennissport vinden we belangrijk! Indien je competitie speelt is het dragen van clubkleding daarom verplicht. Het clubshirt en bijbehorende broekje is te koop bij Lex Bruijn. Daarnaast moeten wij voor iedere competitiespeler contributie afdragen aan de tafeltennisbond, de NTTB Noord. Dit betekent dat als je competitie wilt spelen er per jaar nog een bedrag van € 18,68 per jaar bij de contributie opgeteld moet worden.

Opzeggen

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 jaar, van augustus t/m juli. Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden beëindigd per brief of per mail aan de ledenadministratie mailto:Lexbruijn@live.com. De opzegging dient uiterlijk 30 juni bij de ledenadministratie binnen te zijn.