John Boonstra clubkampioen

WP_20160512_22_03_46_ProAfgelopen donderdag werden de clubkampioenschappen voor de senioren gehouden. Helaas was de opkomst niet zo groot: zes deelnemers traden aan voor een zeskamp. De deelnemers uit team 1, John Boonstra en Jan Dijkstra, waren als nr. 1 en 2 geplaatst. Zij wonnen al hun wedstrijden tegen de overige deelnemers, zodat de laatste onderlinge wedstrijd gelijk de finale was. Jan Dijkstra won de eerste game, maar daarna was het de beurt aan John. Hij won gemakkelijk de tweede en derde game. In de vierde game stond John ook weer ruim voor, maar de 8-4 werd door Jan nog omgebogen tot een 10-12. De vijfde beslissende game was weer een prooi voor John. Hij nam snel een 5-1 voorsprong en zegevierde uiteindelijk terecht met 11-6. Hiermee prolongeerde John zijn titel en mag zich weer een jaar de clubkampioen van Rotak noemen. Erik Jan Pronk won van Erwin Heijnen zodat Erik Jan beslag legde op de derde plaats. Tabe Hogewerf wist te winnen van Eltje de Graaf waardoor Tabe op de vijfde plaats eindigde. Hierdoor ging Eltje met de troostprijs naar huis.